martes, 10 de mayo de 2011

WIBORGH-RAMBLA DUET

Aquest dijous 12, a les 21.00h, el Jazzpetit presenta uns nous amics, un nou duet, que ens presenten el seu projecte de temes propis i estandards d'estil bebop:

WIBORGH-RAMBLA DUET
Catharina Wiborgh (saxo alt)
 Licenciada en saxo alt a la Universidad de Estocolmo, ha tocat amb grups suecs com”Dappertuto”, la bigband ”Satin Dolls”, ”Evergreenish” (Festival de Jazz Svabensverk-2000) i ”Candy Bebop” amb el guitarrista americà Andy Fite. Asidua en clubs de jazz de Estocolmo i altres ciutats de Suecia amb l’actor Viktor Friberg més trio de jazz al teatro musical ”Tucholsky”. Resident a Barcelona del 1994 al 1996 on actua amb Sean Levitt, Pere Soto, Joan Abril, Ramon Diaz, ”Sincopía Jazzquartet” amb Elisabet Raspall, ”Bird duos” amb Joan Marti. i amb el mateix Dani Rambla.

Dani Rambla (piano)
Ha tocat al llarg de vint anys amb els seus grups al Festival de Jazz de Terrassa així com a l’escena barcelonina. Recent licenciat com a professional de piano-jazz per l’Esmuc, ha treballat en diversitat d’estils al voltant de la improvissació i té dos CD editats amb composicions pròpies i varis com a col.laborador.

Ua esperem al Jazzpetit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario